ejbrand-impressie

Innovatief en modern geoutilleerd

 

Diensten

Loon- en Aannemersbedrijf E.J. Brand B.V. voert diverse werkzaamheden uit op het gebied van ondergrondse infra en kabel- en leidingwerk. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende werkzaamheden. Wilt u meer informatie over de verschillende werkzaamheden? Bezoek de specifieke pagina’s of neem contact op met één van onze collega’s.

Ondergrondse infra

E.J. Brand B.V. voert onder andere werkzaamheden uit die te maken hebben met de ondergrondse infrastructuur. Onder de ondergrondse infrastructuur vallen alle kabels en leidingen die in de grond liggen. U kunt daarbij onder andere denken aan gas- en waterleidingen, rioleringen en elektra- en telecomkabels.

Leidingbeproeving

Bij een leidingbeproeving wordt gecontroleerd of de leidingen bestand zijn tegen een bepaalde druk. Dit wordt ook wel het afpersen of hydrostatische beproeven van leidingen genoemd. Dit gebeurt standaard bij de aanleg van nieuwe leidingen, maar wordt steeds vaker gedaan als periodieke veiligheidsinspectie.

Spiegellassen NEN 720

Door spiegellassen worden twee delen aan elkaar bevestigd door deze te versmelten. Het gaat hierbij om thermoplastische kunststof delen. Spiegellassen is dus een kunststoflas techniek. De kunststof delen worden gesmolten door verwarmingselementen en vervolgens tegen elkaar gedrukt. Nadat de delen zijn afgekoeld vormen ze één geheel.

Elektrolassen PE (NTA)

Elektrolassen PE is het maken van een lasverbinding tussen PE buizen of PE leidingen. Dit zijn leidingen gemaakt van het materiaal polyetheen. Dit materiaal wordt veel gebruikt voor het maken van gas-, drinkwater- en rioolwaterleidingen.

Uw klus laten uitvoeren door E.J. Brand B.V.

Wilt u één van de bovenstaande klussen laten uitvoeren door E.J. Brand B.V.? Dat kan! Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak zijn wij dé geschikte partner. Wij voeren een flexibele bedrijfsvoering en hebben vakkundige medewerkers in dienst. Samen stellen we een plan op en voeren we daarna de werkzaamheden uit.

Wilt u graag meer weten over wat E.J. Brand B.V. voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
bouwend-nederland